Επικοινωνώ - Ενημερώνομαι - Επιλέγω - Κερδίζω

Με το DOERS Επικοινωνώ με χιλιάδες φίλους και επιχειρήσεις - Ενημερώνομαι για ότι μικρό ή μεγάλο συμβαίνει στην πόλη - Επιλέγω ανάμεσα σε χιλιάδες σημεία - Πάντα κερδίζω σε κάθε αγορά.

Το πρώτο social network (web & mobile) που αναδεικνύει το σύνολο των δραστηριοτήτων της πόλης και ενώνει επιχειρήσεις και καταναλωτές. Σχεδιασμένο να προσφέρει συνολική εμπειρία ( total experience ) σε όλους, δεν εξαντλείται μόνο σε post, views και σε απλή παρουσίαση πληροφοριών.

Με το DOERS ενημερώνεσαι για σημεία ενδιαφέροντος, για επιχειρήσεις και προϊόντα, για προσφορές και εκδηλώσεις και παράλληλα επικοινωνείς με φίλους, ανταλλάσσεις απόψεις με επιχειρήσεις, αξιολογείς, γράφεις την δική σου εμπειρία και ψηφιακά και όταν κινείσαι πραγματικά στην πόλη.

Βρες αυτό που αναζητάς

Επιχειρήσεις!

Μέσα από το DOERSNET.COM μπορείς να βρεις επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους και να ενημερωθείς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, για τις νέες τους προσφορές, να κάνεις άμεση χρήση μοναδικών εκπτωτικών κουπονιών, να κάνεις post, like, rate και να επισκεφτείς την ιστοσελίδα τους. Επιπροσθέτως μέσα από το app του DOERS, (διαθέσιμο στο google play store ), μπορείς να εντοπίσεις επιχειρήσεις είτε σε ακτίνα 30 χλμ.είτε σε όλη την Ελλάδα με το manual search, με δυνατότητα πλοήγησης και άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Σημεία Ενδιαφέροντος!

Με τη χρήση του DOERS μπορείς, να εντοπίσεις σημεία ενδιαφέροντος όπως αξιοθέατα, μνημεία, μουσεία, πανεπιστήμια, νοσοκομεία κλπ, με πλήρες περιεχόμενο και επιπλέον προτάσεις από το DOERS APP, για δραστηριότητες, εκδηλώσεις, διασκέδαση, αγορές, που είναι σε κοντινή απόσταση από το σημείο. Στο DOERS όλα τα σημεία ενδιαφέροντος γίνονται συνολική εμπειρία.

Γεωφυσικά Ενδιαφέροντα!

Ταξιδεύεις ή θες να ταξιδέψεις. Βρίσκεσαι σε μια περιοχή και θες να δεις ποιο βουνό, λίμνη ποτάμι κλπ, βρίσκεται γύρω σου. Με το DOERS APP μπορείς να δεις όλες τις πληροφορίες γεωλογικού/γεωφυσικού ενδιαφέροντος που αφορούν την συγκεκριμένη περιοχή. Επιπλέον από το DOERSNET.COM, έχεις στον υπολογιστή σου διαθέσιμη μέσα από ένα έξυπνο χάρτη, όλη την πληροφορία με εικόνες, βίντεο, κείμενο και δυνατότητα χρήσης του google street view για να νιώθεις σαν να είσαι εκεί.

Εκπτωτικά Κουπόνια

Απόκτησε πρόσβαση σε όλα τα μοναδικά εκπτωτικά κουπόνια αγορών των DOERS επιχειρήσεων. Στο DOERS δεν χρειάζεσαι πιστωτική ή άλλη κάρτα για να το αγοράσεις. Δεν χρειάζεται καν να το προπληρώσεις. Απλά το διεκδικείς και το αποθηκεύεις, στον λογαριασμό σου στο DOERSNET και στο DOERS APP. Το κουπόνι εξαργυρώνεται απευθείας στην επιχείριση που στο παρέχει χωρίς καμιά χρηματική δέσμευση από πριν. Και σε περίπτωση που τελικά δεν μπορέσεις να κάνεις χρήση του κουπονιού, δεν έχεις καμία απολύτως υποχρέωση.

Μοναδικές Προσφορές

Οι DOERS επιχειρήσεις δίνουν ανά τακτά διαστήματα ειδικές προσφορές στα μέλη του DOERS. Έτσι Κάθε στιγμή έχεις πρόσβαση σε όλες τις προσφορές των DOERS επιχειρήσεων με αναλυτική περιγραφή, ημερομηνία έναρξης, λήξης, προβολή της επιχείρησης στον χάρτη, ποσοστά επιστροφής και εξαργύρωσης που δέχονται σε πόντους DOITS, για να κερδίζεις διπλά σε κάθε προσφορά.

DOERS PAY

Τώρα έχεις την δυνατότητα να έχεις περισσότερα διαθέσιμα χρήματα για να αγοράσεις αυτό που πραγματικά θες. Οι DOERS επιχειρήσεις δέχονται εξαργύρωση σε πόντους DOITS σε κάθε αγορά και επιπλέον σου επιστρέφουν πόντους DOITS, που αντιστοιχούν σε ευρώ, σε κάθε αγορά σου. Πόντους που μπορείς να τα καταναλώσεις σε οποιαδήποτε DOERSNET επιχείριση σε όλη την Ελλάδα παίρνοντας ξανά επιστροφή στο DOERS PAY λογαριασμό σου απλά, εύκολα, γρήγορα και ανεξάρτητα με τον τρόπο πληρωμής.

Εμπειρίες Φίλων στο DOERS

Η επίσκεψη σε ένα μέρος είναι πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία Είτε επισκέπτεσαι ένα τόπο, είτε έχεις κάνει μια αγορά, είτε διασκεδάζεις και νιώθεις την ανάγκη να το μοιραστείς. Με το DOERS μπορείς να μοιραστείς όλες αυτές τις εμπειρίες με τους φίλους σου ή να γράψεις κάτω από την έμπειρα ενός φίλου σου την δική σου, να την προσθέσεις στον χάρτη του DOERS, μαζί με φωτογραφίες, δημιουργώντας έτσι το δικό σου περιεχόμενο και τις δικές σου προτάσεις.

DOERS PAY λογαριασμός

Στο DOERS κάθε μέλος έχει ένα προσωπικό λογαριασμό με πόντους DOITS. Στο DOERS λαμβάνεις 100 DOITS μπόνους εγγραφής στον προσωπικό σου λογαριασμό DOERS. Αυτούς τους πόντους που αντιστοιχούν σε 100 ευρώ αγοραστικής δύναμης μπορείς να τους χρησιμοποιήσεις από την πρώτη σου κιόλας αγορά σε DOERS επιχειρήσεις. Για να γνωρίζεις πάντα τι υπόλοιπο έχεις στον λογαριασμό σου στο DOERS απλά ανοίγεις το αντίστοιχο παράθυρο στο DOERS APP στο menu ( ο λογαριασμός μου) ή στο DOERSNET.COM στο προφίλ σου. Στον Λογαριασμό σου έχεις την αναλυτική προβολή των κινήσεων σου στα καταστήματα, τα DOITS που εξαργύρωσες και έλαβες από κάθε αγορά και βέβαια το υπόλοιπο σου προς κατανάλωση για τις επόμενες αγορές σου.

Αποστόλη/Αποδοχή DOITS

Θέλεις να κάνεις μια αγορά και δεν σου φτάνουν τα DOITS. Χρειάζεται ένας φίλο σου DOITS. Έχεις ανά πάσα στιγμή την δυνατότητα να στείλεις και να λάβεις DOITS πόντους προς DOERS λογαριασμούς. Απλά άνοιξε στο DOERS APP στο menu ( ο λογαριασμός μου/αποστολή/αποδοχή ) ή μπες στο αντίστοιχο παράθυρο στο προφίλ σου στο DOERSNET.COM.

DOERS PAY επιχειρήσεις

Κάθε επιχείρηση DOERS, έχει το δικό της προφίλ στο DOERS. Στο προφίλ της εμφανίζονται πληροφορίες για την επιχείρηση, το eshop εντός του DOERS για online αγορές, τα διαθέσιμα κουπόνια, προσφορές, τιμοκατάλογοι προϊόντων, βίντεο φωτογραφίες και φυσικά post's, σχόλια χρηστών, like's, τοποθεσία. Είναι εύκολο να βρεις μια DOERS PAY επιχείρηση να επικοινωνήσεις μαζί της και το ίδιο εύκολο είναι να αγοράσεις αυτό που θέλεις αξιοποιώντας τα διαθέσιμα DOITS που έχεις. Μπορείς on line και εντός της επιχείρησης, είτε με το DOERS APP ή μόνο με το mail σου και προσωπικό σου DOERS PIN ή με την προσωπική σου κάρτα DOERS PAY.

ΚΑΡΤΑ DOERS PAY : Για την κάρτα Doers pay μπορείτε πολύ απλά να μας στείλετε την αίτηση σας και θα σας την αποστείλουμε στον χώρο σας πληρώνοντας για την παραλαβή της μόνο τα έξοδα αποστολής.

Εξερεύνησε την πόλη σου και ωφελήσου από τις μοναδικές εμπειρίες και προσφορές που σου προτείνει.

Έχεις επιχείρηση; Μάθε περισσότερα!

Ενημερώσου άμεσα για τις μοναδικές υπηρεσίες της πλατφόρμας DOERS για την επιχείρηση σου.

TOP